Proresult styrker samarbeidet med SAGAsystem

Proresult har i en periode samarbeidet med Contrl/SAGAsystem på levering av elektronisk kjøreboken til våre kunder. Denne kjøreboken er nå integrert med ProResult slik at våre kunder enkelt kan gjøre registreringer til kjøreboken via ProResult appen. 

Med integrasjonen får du:

  • Oversikt over alle kjørte turer direkte i ProResult appen
  • Mulighet til å angi kjøring som privat- eller yrkeskjøring
  • Mulighet til å legge til turer på prosjekter

– Det skjer mye spennende på dette området og vi er glad for at vi en integrasjon mellom vår løsning og Contrl/SAGAsystem er på plass. Dette vil forenkle hverdagen til våre kunder betydelig og det er tross alt det det handler om, sier Bjørn Erik begeistret!

SAGAsystem er en ledende leverandør av telematikktjenester samt banebrytende telematikkapplikasjoner innen neste generasjon flåtestyring og tilhørende systemer for buss, yrkesbil og bil og forsikring og et raskt voksende spekter av spesialiserte applikasjoner.

Nye oppdateringen inkluderer blant annet:

  • Ny layout
  • Automasjonsregler for som er privat og yrkeskjøring
  • Geofencing og tyverivarsling

I tillegg vil det også komme et par «godbiter» fra SAGAsystem mot slutten av året som kommer til å gi kjøreboken et ytterligere løft. Vi gleder oss!

Mer info om Sagaconnect SAGA og bestilling her.